|
![]() Sopa de bledes, mongetes i fonoll eco![]()
Ingredients 1 manat de bledes eco (també la podeu fer amb espinacs o col Kale) 400 g de mongetes 2 cullerades d’oli d’oliva verge extra (OOVE) 2 tomàquets eco tallats a daus 4 cullerades soperes de tomàquet triturat 2 tasses d’aigua 1/2 cullerada d’alfàbrega 1/2 cullerada de pebre vermell
Elaboració 1. Picar el bulb de fonoll (reserveu uns brins per a una guarnició). Rentar i picar el manat de bledes o espinacs. Rentar i escórrer les mongetes. 2. En una olla gran, escalfar l’OOVE a foc mig, i saltar el fonoll durant 5 minuts. 3. Afegir els tomàquets picats, el tomàquet triturat i coure a foc lent durant 8 minuts. 4. Afegir el brou de verdures, l’aigua i les mongetes, i portar a ebullició. 5. Quan bulli, reduir a foc mig i afegir el pebrot vermell tallat a daus petits, l’alfàbrega i el pebre vermell i una mica de sal. 6. Afegir les bledes o espinacs i coure fins que estiguin tendres, uns 5 minuts. I ja podreu servir.
Bon profit!
Una recepta de: acouplecooks.com
|