|
![]() Pizza integral eco de bròcoli amb salsa d’anacards![]()
Ingredients 1 bròcoli petit eco Per la salsa:
Elaboració Escalfar el forn a 230ºC Tallar les flors del bròcoli i picar una part del tronc del bròcoli, tallar els tomàquets cherry per la meitat, picar la ceba i barrejar-ho tot en un bol juntament amb el blat de moro amb un bon raig d’oli d’oliva, una mica de sal i de pebre. Barrejar bé fins que totes les verdures estiguin cobertes per l’oli. Per preparar la salsa, posar els anacards, l’aigua, l’oli, el suc de llimona, l’all i la sal i triturar amb l’ajuda d’una batedora. Afegir més aigua si cal. Triturar fins a obtenir una salsa homogènia. Col·locar la massa de pizza en una safata per forn amb paper de forn. Posar la salsa d’anacard al mig de la massa i escampar amb l’ajuda d’una cullera. Afegir la barreja de verdures per tota la massa i coure durant uns 15 minuts o fins que la verdura estigui cuita. Treure de forn i afegir més salsa d’anacard per sobre i unes fulles d’alfàbrega.
Bon profit! Una recepta de: loveandlemons.com
|