|
![]() Sushi de carbassó ecològic![]()
Ingredients ½ pastanaga eco tallada a tires 110 g de formatge cremós 1 culleradeta de suc de llima 1 tassa de tires de cranc picada 1 culleradeta de llavors de sèsam
Elaboració 1. Amb l’ajuda d’un pelador de verdures, tallar els carbassons a làmines primes. Reservar les làmines de carbassó en un plat amb paper absorbent. 2. En un bol barrejar el formatge crema i el suc de llima. 3. En una fusta de tallar posar 2 làmines de carbassó juntes, per tenir més consistència o 1 làmina si us han quedat molt gruixudes. Estendre una capa de formatge cremós per tota la làmina i a una punta posar una mica de cranc, unes tires de pastanaga, l’alvocat a dauets i les tires de cogombre. 4. Enrotllar bé els carbassons i repetir amb les làmines de carbassó restants. 5. Posar una mica de sèsam per sobre abans de servir.
Bon profit!
Una recepta de: delish.com
|