• Categories
  Les nostres receptes

Pasta cremosa d’espinacs i pollastre eco

Pasta cremosa d’espinacs i pollastre eco
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

(per a 4 persones)

350 g de pasta

2 pits de pollastre tallats en trossos petits

4 grans d’all eco

200 g d’espinacs baby frescos

1/2 tassa de formatge parmesà ratllat

Crema de llet

1/3 de brou de pollastre

OOVE

1 cullerada de mantega

Sal i pebre al gust

 

Elaboració

1. Bullir la pasta en una olla gran amb una mica de salt seguint les instruccions del paquet.

2. Tallar el pollastre a trossos petits i condimentar amb sal i pebre. Coure’l en una paella amb una mica de mantega. Reservar.

3. Posar els alls a la paella i coure’ls una mica, afegir al caldo i deixar que bulli 1 minut.

4. Afegir el pollastre, la crema de llet i els espinacs baby. Coure 5 minuts més.

5. Afegir el parmesà i quan es comenci a fondre afegir la pasta. Remenar bé i ja podreu servir!

 

Bon profit!

 

Una recepta de: saltandlavender.com

 

 

Malabars | Copyright © 2015 Doctor Veg