|
![]() Pasta cremosa d’espinacs i pollastre eco![]()
Ingredients (per a 4 persones) 2 pits de pollastre tallats en trossos petits 1/2 tassa de formatge parmesà ratllat Crema de llet 1 cullerada de mantega Sal i pebre al gust
Elaboració 1. Bullir la pasta en una olla gran amb una mica de salt seguint les instruccions del paquet. 2. Tallar el pollastre a trossos petits i condimentar amb sal i pebre. Coure’l en una paella amb una mica de mantega. Reservar. 3. Posar els alls a la paella i coure’ls una mica, afegir al caldo i deixar que bulli 1 minut. 4. Afegir el pollastre, la crema de llet i els espinacs baby. Coure 5 minuts més. 5. Afegir el parmesà i quan es comenci a fondre afegir la pasta. Remenar bé i ja podreu servir!
Bon profit!
Una recepta de: saltandlavender.com
|