|
![]() Amanida de remolatxa, taronja i formatge eco![]()
Ingredients (per a 4 persones) festucs (opcional)
Per la vinagreta de taronja: 1 cullerada de pell de taronja ratllada 2 cullerades de mel 1/4 tassa d’oli d’oliva verge extra sal i pebre al gust
Elaboració 1. Rentar les remolatxes i bullir-les durant 45 minuts. Treure la pell tirant aigua freda sobre les remolatxes bullides. Taller les remolatxes a làmines o daus. 2. Mentrestant, tallar la taronja a làmines i la ceba tendra a rodanxes ben fines. 3. Per fer la vinagreta, afegir tots els ingredients en una tassa i remenar bé. 4. Posar en una safata o en bols individuals un llit de ruca i/o escarola, afegir la remolatxa, la taronja i la ceba. 5. Afegir el formatge de cabra per sobre, els festucs i amanir amb la vinagreta. Una recepta de: simplyhappyfoodie.com
|