• Categories
  Les nostres receptes

Amanida de quinoa amb préssec ecològic

Amanida de quinoa amb préssec ecològic
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

¾ de tassa de quinoa ecològica

1 préssec eco

Blat de moro eco

1 alvocat

Oli d’oliva verge extra

Sal al gust

Llima eco

 

Elaboració

1. Rentar bé la quinoa i bullir-la durant 10 minuts amb una olla amb aigua i una mica de sal. Un cop passats els 10 minuts escórrer bé i deixar refredar escampada en un plat gran.

2. Rentar bé el préssec i tallar-lo a làmines

3. Tallar l’alvocat a daus

4. Quan la quinoa sigui freda, posar tots els ingredients en un bol i barrejar amb molta cura.

5. Amanir al gust amb llima o oli i sal.

Bon profit!

Una recepta de: thefeedfeed.com


--

Visita Doctor Veg i descobreix perquè som l'única cistella ecològica amb projecte d'inclusió sociolaboral de Catalunya.

 

 

Malabars | Copyright © 2015 Doctor Veg