|
![]() Amanida de cigrons eco al pesto![]()
Ingredients 1 pot de cigrons eco ½ tassa de boletes de mozzarella ½ tassa de tomàquets cherry eco Una mica de pebre Pinyons Pel pesto: 1 gra d’all eco picat Sal al gust
Elaboració 1. Rentar els cigrons i escorre’ls bé. Posar en un bol gran d’amanida. 2. Tallar el pebrot a daus, el cogombre i els ravenets a rodanxes fines, la mozzarella, els tomàquets xerri per la meitat i la ceba tendra a juliana ben fina. Posar tot al bol d’amanida 3. En una paella posar un bon raig d’oli d’oliva i coure els pinyons 4. Mentrestant, preparar el pesto. Posar en una picadora l’alfàbrega, l’all i la llimona i picar. Afegir el formatge i tan oli com salsa vulguem. Picar de nou fins a obtenir la consistència desitjada. Afegir sal al gust. 5. Afegir el pesto al bol d’amanida i barrejar bé tots els ingredients. Afegir els pinyons torrats per sobre.
Bon profit! Una recepta de: theviewfromgreatisland.com
|