• Categories
  Les nostres receptes

Amanida de cigrons eco al pesto

Amanida de cigrons eco al pesto
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

1 pot de cigrons eco

½ pebrot eco

½ tassa de cogombre eco

½ tassa de boletes de mozzarella

½ tassa de tomàquets cherry eco

2 ravenets eco

½ ceba tendra eco

Olives negres eco

Una mica de pebre

Pinyons

Oli d’oliva verge extra

 

Pel pesto:

Alfàbrega fresca eco

1 gra d’all eco picat

Suc de ½ llimona eco

Formatge parmesà al gust

Oli d’oliva

Sal al gust

 

Elaboració

1. Rentar els cigrons i escorre’ls bé. Posar en un bol gran d’amanida.

2. Tallar el pebrot a daus, el cogombre i els ravenets a rodanxes fines, la mozzarella, els tomàquets xerri per la meitat i la ceba tendra a juliana ben fina. Posar tot al bol d’amanida

3. En una paella posar un bon raig d’oli d’oliva i coure els pinyons

4. Mentrestant, preparar el pesto. Posar en una picadora l’alfàbrega, l’all i la llimona i picar. Afegir el formatge i tan oli com salsa vulguem. Picar de nou fins a obtenir la consistència desitjada. Afegir sal al gust.

5. Afegir el pesto al bol d’amanida i barrejar bé tots els ingredients. Afegir els pinyons torrats per sobre.

 

Bon profit!

Una recepta de: theviewfromgreatisland.com

 

 

Malabars | Copyright © 2015 Doctor Veg