|
![]() Amanida de flors comestibles eco![]()
Ingredients Ruca eco
Espinac baby eco
1 poma eco
1 pastanaga eco
1/4 ceba tendra
Ravenets eco
Orenga i alfàbrega eco
Formatge de cabra cremós o festucs triturats (vegans)
Flors comestibles eco (sense tiges)
Per a la vinagreta:
1/4 de tassa de suc de taronja
Elaboració 1. En un bol posem la ruca i l’espinac baby. 2. Tallem la poma per la meitat, traiem el cor i la tallem a làmines primes. Tallem també els ravenets amb rodanxes, la ceba tendra a juliana i la pastanaga a tires fines amb l’ajuda d’un pelador. Afegim tot al bol. 3. Preparem la vinagreta, barrejant bé tots els ingredients. 4. Posem la vinagreta a l’amanida, l’alfàbrega i l’orenga picada i barregem bé. 5. Afegim les flors i el formatge o els festucs per sobre i ja podrem servir. Bon profit!
Una recepta de: theviewfromgreatisland.com
|