• Categories
  Les nostres receptes

Carpaccio de tomàquet i remolatxa eco

Carpaccio de tomàquet i remolatxa eco
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

2 tomàquets d’amanir eco

1-2 remolatxes eco

½ tassa de tomàquets xerri eco

1 cullerada de julivert

1 cullerada d’alfàbrega

2 cullerades de suc de llimona

2 cullerades d’oli d’oliva verge extra

Sal i pebre al gust

 

Elaboració

1. Rentar les remolatxes i bullir-les durant 45 minuts. Treure la pell tirant aigua freda sobre les remolatxes bullides. Taller les remolatxes a làmines primes.

2. Mentrestant, en un bol petit, barrejar l’oli, el suc de llimona, la sal, el pebre i les herbes.

3. Rentar i tallar el tomàquet d’amanir a làmines primes i el tomàquets xerri per la meitat.

4. Col·locar les làmines de tomàquet i de remolatxa i els tomàquets xerri en una safata i posar-hi la barreja d’herbes per sobre.

 

Bon profit!

 

Una recepta de: foxeslovelemons.com

 

 

Malabars | Copyright © 2015 Doctor Veg