|
![]() Carpaccio de tomàquet i remolatxa eco![]()
Ingredients ½ tassa de tomàquets xerri eco 1 cullerada de julivert 1 cullerada d’alfàbrega 2 cullerades de suc de llimona 2 cullerades d’oli d’oliva verge extra Sal i pebre al gust
Elaboració 1. Rentar les remolatxes i bullir-les durant 45 minuts. Treure la pell tirant aigua freda sobre les remolatxes bullides. Taller les remolatxes a làmines primes. 2. Mentrestant, en un bol petit, barrejar l’oli, el suc de llimona, la sal, el pebre i les herbes. 3. Rentar i tallar el tomàquet d’amanir a làmines primes i el tomàquets xerri per la meitat. 4. Col·locar les làmines de tomàquet i de remolatxa i els tomàquets xerri en una safata i posar-hi la barreja d’herbes per sobre.
Bon profit!
Una recepta de: foxeslovelemons.com
|