• Categories
  Les nostres receptes

Hummus de pesto amb crudités eco

Hummus de pesto amb crudités eco
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

370 g de cigrons eco en conserva o bullits

2 cullerades de Tahin

8 fulles d’alfàbrega eco fresca

El suc de mitja llimona

1 cullerada de formatge parmesà

1 all eco petit

3 cullerades d’oli d’oliva

50 g de pinyons

Sal al gust

1 pastanaga eco

Tires d’api eco

 

Elaboració

1. Posem tots els ingredients en una batedora, excepte l’oli d’oliva, i  triturem durant 1 minut o fins que quedi una massa homogènia.

2. Afegim l’oli d’oliva verge extra i tornem a triturar 3-4 minuts.

3. Pels crudités, rentem i pelem la pastanaga i la tallem a tires juntament amb l’api.

4. Ho servim tot junt.

Bon profit!

 

Una recepta de: parentingchaos.com

 

 

Malabars | Copyright © 2015 Doctor Veg