|
![]() Rotlles d’albergínia ecològica![]()
Ingredients 1 tassa de formatge ricotta 1 cullerada petita de pebre vermell 3 tasses d’espinacs eco 1 tassa de mozzarella
Elaboració 1. Preescalfem el forn a 180º C. 2. Netegem i tallem les albergínies a làmines ben primes totes iguales. Les posem al forn amb una safata durant 15 minuts. 3. Mentrestant combinem el formatge ricotta, el parmesà, l’ou, el gra d’all picat, els espinacs i el pebre vermell en un bol. 4. En una safata per forn posem 2 cullerades de la salsa de tomàquet i hi estenem les albergínies i les anem enrotllant amb 1 o 2 cullerades de la barreja. I així successivament fins a tenir totes les albergínies enrotllades. 5. Afegir la resta de salsa de tomàquet i mozzarella per sobre. 6. Coure al forn durant uns 40 minuts. Refredar 10 minuts posar l’alfàbrega fresca per sobre i servir! Bon profit! Una recepta de: thekitchn.com
|