|
![]() Puré de pastanaga amb xampinyons saltejats eco![]()
Ingredients 370 g de pastanagues eco al vapor 250 g de xampinyons a rodanxes 120 g de tofu 90 g de formatge feta (opcional) 1,5 cullerades d’avellana mòlta OOVE
Elaboració 1. Pelar i tallar les pastanagues i coure-les al vapor. 2. En una paella gran a foc fort, afegiu 3 cullerades d’oli d’oliva. Una vegada que la paella estigui prou calenta, poseu els alls picats i la ceba. Coure durant 2 minuts. 3. Afegiu els bolets amb una mica de sal. Coeu-los fins que l’aigua s’evapori completament i estiguin una mica daurats. 4. Amb l’ajuda d’una batedora triturar les pastanagues, el tofu, les avellanes, el formatge i una mica de sal i pebre el gust. 5. Posar el puré de base al plat i per sobre els bolets acabats de coure. Posar ceba tendra picada per sobre. Bon profit!
Una recepta de: alafrenchfood.com
|