|
![]() Tomàquets eco farcits amb cuscús![]()
Ingredients 150 g de cuscús eco
Elaboració 1. Preescalfar el forn a 200 °C. 2. Coure el cuscús seguint les indicacions del paquet i amb ½ pastilla de brou de pollastre a l'aigua. 3. Tallar els albercocs o dàtils i les panses a trossos. 4. Rentar i tallar les cebes a daus petits i pica la menta fresca. Pots guardar algunes fulles per decorar. 5. Fer suc de mitja llimona i ratllar una mica de la seva pell. 6. En un bol posar el cuscús cuit, la menta, la ratlladura de llimona i el suc, una mica d'oli i sal i pebre al gust. Barrejar bé. 7. Rentar els tomàquets i tallar la part superior. Buidar el tomàquet amb l'ajuda d'una cullera. Afegir la carn del tomàquet i les llavors a la barreja i tornar a mesclar. 8. Posar els tomàquets en una safata per forn i omplir-los amb la barreja. Tapar-los amb la part superior tallada dels tomàquets. 9. Coure al forn durant 20 minuts. I ja ho podrem servir! Una recepta de: letsgetcooking.org.uk
|