• Categories
  Les nostres receptes

Saltejat de carbassó eco amb blat de moro i parmesà

Saltejat de carbassó eco amb blat de moro i parmesà
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

Carbassó ecològic
2 grans d'all picats
1 tassa de blat de moro
OOVE
Alfàbrega
Orenga
Farigola
Sal i pebre al gust
Suc de mitja llimona
Formatge parmesà

 

Elaboració

1. Posar una mica d’oli en una paella i coure els grans d’all picat 1 minut aproximadament.

2. En un bol mitjà barrejar el carbassó tallat a daus amb l’alfàbrega, l’orenga, la farigola, la sal i el pebre al gust, i el suc de mitja llimona. Barrejar bé.

3. Afegir la mescla a la paella i coure 10 minuts o fins que el carbassó estigui cuit.

4. Retirar del foc i afegir el blat de moro cuit i el parmesà per sobre

 

Bon profit!

Una recepta de: iamhomesteader.com

 

 

 

Malabars | Copyright © 2015 Doctor Veg