|
![]() Torrades de raïm eco a la brasa amb formatge feta![]()
Ingredients 230 g de formatge cremós eco 170 g de formatge de cabra eco 2 cullerades de mel 1 cullerada de farigola fresca ben picada Llesques de pa integral OOVE Menta fresca per guarnir
Elaboració 1. En un bol i amb l’ajuda d’una batedora barrejar el formatge cremós amb el formatge feta fins que quedi una barreja homogènia i esponjosa. 2. Afegir la mel i la farigola picada i batre uns segons més fins que quedi tot combinat. Afegir sal o més mel al gust. 3. Col·locar els raïms en broquetes i coure’l juntament amb el pa al forn o al grill. Posar oli a les dues cares de les llesques de pa. Coure fins que estigui el pa daurat i el raïm gairebé esclati. 4. Deixar refredar uns minuts i treure el raïm de les broquetes. 5. Untar les torrades amb la barreja de formatges i afegir els grans de raïm, un raig de mel, unes fulles de menta fresques i una mica de sal al gust. Ho podem servir calent o a temperatura ambient. Bon profit! Una recepta de: yestoyolks.com
|