|
![]() Hamburgueses de remolatxa eco![]()
Ingredients (per 6 hamburgueses aprox.) 2 remolatxes mitjanes eco pelades
Elaboració 1. Preescalfeu el forn a 190 °C. 2. Piqueu les remolatxes amb l'ajuda d'un processador d'aliments o un ratllador. 3. Amb una batedora, triturar les nous, els flocs de civada, el lli, els alls, les espècies i la sal, fins que quedi com una farina. 4. Afegir-ho tot al processador d'aliments i afegir les mongetes i barrejar bé. Fins que quedi com una pasta. 5. Per crear les hamburgueses, agafar amb la mà un grapat de pasta i donar-li forma. Col·locar-les a una safata de forn amb paper de forn. 6. Coure al forn a mitjana alçada i amb ventilador durant 20 minuts, girar i coure a la part superior del forn 15 minuts més, o fins que les vores quedin cruixents i estiguin daurades. 7. Servir l'hamburguesa acompanyada amb del que més us agradi. Bon profit! Tip: les podeu guardar a la nevera fins a 5 dies o congelar-les fins a 2 mesos.
|