|
![]() Falàfel de pastanaga eco![]()
Ingredients 2 tasses de cigrons en conserva eco Per la salsa:
Elaboració 1. Preescalfem el forn a 190 ºC. 2. Mentrestant, rentem i escorrem els cigrons. 3. Rentem i pelem les pastanagues i les ratllem juntament amb el mig carbassó. 4. Posem tots els ingredients en un bol i els triturem amb l’ajuda d’una batedora o robot de cuina fins a obtenir una massa homogènia. 5. Amb les mans, agafar una bola de la barreja i donar forma al falafel, col·locar-los en una safata pel forn amb paper de forn. 6. Coure al forn durant 30 minuts, donar-los la volta a la meitat de la cocció 7. Mentrestant, preparar la salsa per acompanyar. Triturar el gra d’all, el cogombre amb la sal, l’oli i el pebre al gust i el suc de mitja llimona. Posar en un bol i afegir el iogurt i barrejar. 8. Deixar refredar els falafel i servir amb la salsa. Bon profit!
Recepta de: ommfoods.co.uk
|