|
![]() Bolets cruixents amb crema de fesols i col kale eco![]()
Ingredients (per a 2 persones) 110 g de bolets maitake eco trencats a trossos grans
Elaboració 1. Posar una mica d'oli en una paella gran a foc alt i afegir els bolets xiitake i maitake, remenant-los de tant en tant. Coure'ls uns 10 minuts fins que estiguin daurats i cruixents. Condimentar amb una mica de sal i reservar. 2. Mentrestant, posar els fesols, el suc de llima, 3 cullerades d'oli, 1 gra d'all i 3 cullerades soperes d'aigua. Triturar fins que quedi una crema homogènia. Afegir aigua si cal i salpebrar al gust. 3. Posar una mica d'oli a la paella on hem cuit els bolets i afegir les cebes tendres a rodanxes i un gra d'all tallat a daus petits. Coure fins que estigui tot daurat. Afegir la col kale i coure-la fins que quedi ben tendra, uns 4 minuts. Salpebrar al gust. 4. Muntar els plats posant el llit de crema de fesols, afegir les verdures, els bolets, el formatge feta, les llavors de sèsam i el coriandre.
|