Amanida de moniato i magrana eco
Ingredients
2-3 moniatos ecològics
1 tassa de grans de magrana eco
½ tassa de llavors de carbassa o llavors per amanides
½ tassa de formatge feta
1 cullerada d'oli d'oliva
Sal i pebre negre al gust
Per la vinagreta de magrana:
2 cullerades de suc de magrana
2 cullerades de vinagre de vi negre
1 cullerada de mel
2 cullerades d'oli d'oliva
Sal i pebre negre al gust
Elaboració
1. Peleu i talleu a daus d'1 cm aproximadament als moniatos.
2. Preescalfeu el forn a 200 °C. Col·loqueu els moniatos en una safata de forn gran. Tireu-los un bon raig d'oli d'oliva i sal i pebre al gust. Coure durant 20-30 minuts fins que els daus estiguin tendres, remenant de tant en tant. Un cop cuits retirar del forn.
3. Posar els daus de moniato en un bol gran i afegir els grans de magrana, les llavors i el formatge feta a trossets.
4. En un bol petit, barrejar el suc de magrana, el vinagre de vi negre, la mel, l'oli d'oliva i la sal i el pebre al gust. Barrejar bé.
5. Posar la vinagreta per sobre de l'amanida i servir.
Bon profit!
Una recepta de: twopeasandtheirpod.com