|
![]() Pizza amb base de moniato![]()
Ingredients Per la base: Toppings pizza:
Elaboració 1. Preescalfeu el forn a 210 °C. 2. Tritureu el moniato cuit i la civada fins a obtenir una pasta homogènia. Afegiu l'ou, l'all en pols i la sal. Triturem de nou fins que quedi una massa espessa. 3. En una safata per forn amb paper per forn posem la massa i amb l'ajuda de les mans li donem forma rodona o rectangular fins que ens quedi una base d'entre 0,5 i 1 cm de gruix. Si se'ns enganxa molt els dits, hi podem posar un paper de forn a sobre per escampar bé la base. 4. Coem la base al forn durant 30 minuts, fins que la part superior estigui seca al tacte. 5. Afegim els ingredients que més ens agradin, en el nostre cas salsa de tomàquet, tomàquets xerri, ceba, col kale, olives i una mica de formatge. I cuinem durant 15 minuts més fins que els toppings escollits estiguin cuits. Bon profit!
|