• Categories
  Les nostres receptes

Amanida de patata

Amanida de patata
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

6 patates grosses
6 tomàquets
3 ous
Julivert francès
Per a la salsa:
2 iogurts naturals (sense sucre)
2 cullerades de mostassa
3 cullerades d'oli d'oliva
3 cullerades de vinagre de vi blanc
1 culleradeta d'orenga seca trinxada
1 culleradeta d'alfàbrega seca trinxada
Pebre negre
Sal

 

Elaboració

Renteu les patates i, sense pelar-les, feu-les coure amb aigua i sal. Han de coure el punt just perquè no s'han de trencar quan les talleu.
Un cop cuites, deixeu-les refredar una mica, peleu-les i talleu-les a rodanxes no gaire gruixudes; si les rodanxes són molt grosses, feu-ne meitats.
Feu coure els ous en un cassó amb aigua i un rajolí de vinagre (això evitarà que la closca es trenqui). Deixeu que coguin fins que siguin durs.
Un cop freds, peleu-los, talleu-los a quarts i reserveu-los.
Poseu les patates en un bol i afegiu-hi els tomàquets, els ous durs i el julivert trinxat.
Prepareu la salsa en un bol més petit, barrejant-hi tots els ingredients. Tasteu-la i rectifiqueu-la si convé.?
Aboqueu la salsa al bol de les patates i remeneu-ho bé perquè quedi tot ben amanit.
Serviu-ho a temperatura ambient.

 

 

Malabars | Copyright © 2015 Doctor Veg