• Categories
  Les nostres receptes

Crema de carbassa, fonoll i gingebre ecològic

Crema de carbassa, fonoll i gingebre ecològic
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

1 carbassa cacauet eco

1 porro eco gran

1 gra d’all eco

1 bulb de fonoll eco

2 cm de gingebre fresc ecològic

1 cullerada d’orenga

Oli d’oliva verge extra

Oli de coco

5 tasses d’aigua

Llavors al gust

Sal

 

Elaboració

1. Escalfa el forn a 190 ºC. Posa paper per a forn en una safata de forn i posa-hi la carbassa tallada a trossos amb un bon raig d’oli d’oliva. Deixa al forn durant 1 h o fins que estigui tendre. Un cop cuita la deixem refredar.

2. En una olla gran, escalfem una cullerada d’oli d’oliva i una cullerada d’oli de coco a foc mitjà. Afegim el porro tallat a rodanxes i l’orenga. Saltem fins que els porros estiguin tendres; afegim el gra d’all picat, saltem, i afegim el fonoll sense cor i tallat a rodanxes (revervem alguens fulles per decorar) i el gingebre pelat i picat. Cuinem durant 5 minuts o fins que el fonoll estigui tendre.

3. Afegim la carbassa a l’olla, juntament amb l’aigua i sal al gust. Apugem al foc fins que comenci a bullir i deixem que es vagi coent durant 30 minuts aproximadament.

4. Un cop cuit, triturem tot i servim en bols individuals amb un mica d’oli de coco (el podem escalfar una mica perquè tingui una textura més liquida), les fulles de fonoll i les llavors que més ens agradin.

Bon profit!

 

Una recepta de: dollyandoatmeal.com 

 

 

Malabars | Copyright © 2015 Doctor Veg