• Categories
  Les nostres receptes

Galetes de poma amb canyella eco

Galetes de poma amb canyella eco
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

2 tasses de flocs de civada

1 tassa de compota de poma

2 cullarades petites de canyella

½ poma ecològica

OOVE

 

Elaboració

1. Escalfar el forn a 180 º C i posar paper de forn a una safata per forn amb un raig d’oli.

2. En un bol, barrejar la compota de poma, la canyella i els flocs de civada.

3. Tallar la mitja poma a daus petits i afegir-la al bol amb la resta d’ingredients. Barrejar de nou.

4. Amb l’ajuda d’una cullera, posar boletes de la barreja a la safata per forn.

5. Coure durant 20 minuts aproximadament. Deixar refredar i ja les podrem menjar.

Bon profit!

Tip: Podeu guardar les galetes sobrants en un pot hermètic durant 3-4 dies.

Una recepta de: simple-veganista.com

 

 

Malabars | Copyright © 2015 Doctor Veg