|
![]() Cassoleta de mongetes tendres amb bolets i romaní eco![]()
Ingredients 450 g de mongetes tendres eco
Elaboració 1. El dia abans deixeu els anacards en remull completament coberts amb aigua durant 2-3 h. 2. Escorreu-los i deixeu-los assecar durant 12 h mínim. 3. L'endemà escalfeu al forn a 160 °C i cou-los durant 20 minuts. Barrejar amb cura. Un cop cuits deixar refredar. 4.Mentrestant, bullir durant 10-15 minuts les mongetes tendres amb una olla amb aigua. 5. En una paella, coure els alls i l'oli de coco. Afegir els bolets i coure durant 5 minuts. 6. Un cop freds els anacards, triturar-los amb l'ajuda d'una batedora fins a obtenir la mantega d'anacard, podem afegir sal al gust. Engegar el forn a 200 ºC. 7. A la paella amb els bolets, afegir la farina i cuinar 2 minuts. A continuació, barrejar i afegir el brou, la llet i la mantega d'anacard. Cuinar fins que s'espesseixi la salsa. Retirar del foc i afegir romaní. 8. Col·locar les mongetes tendres en una cassola, afegir els bolets amb all i romaní per sobre i barrejar-ho bé al forn. Coure al forn durant 15 minuts. 9. Afegir la ceba cruixent per sobre i servir calent. Bon profit!
Una recepta de: jaroflemons.com
|