|
![]() Xucrut casolà ecològic![]()
Ingredients
Elaboració 1. Treu les fulles exteriors de la col, talla la col per la meitat i talla-la a tires fines. 2. Posa les tires de col en un bol i posa-hi la sal. Deixa reposar 10 minuts. Barreja i deixa reposar 10 minuts més. 3. Posa la col en un pot de vidre amb tancament hermètic. Amb l'ajuda d'una cullera de fusta anem prement la col al fons del pot per tal que no quedin bombolles d'aire a l'interior i que la col vagi alliberant el seu líquid. Afegeix el líquid que t'hagi quedat al bol fins que la col quedi coberta. 4. Col·loca pesos dins del pot per tal que la col quedi submergida amb el líquid. 5. Deixa reposar a temperatura ambient i en un lloc fosc durant 1 mes. 6. Afegeix-lo a les teves amanides o als plats que més t'agradin. Bon profit! Una recepta de: nourishedkitchen.com
|