• Categories
  Les nostres receptes

Coliflor eco rostida amb cúrcuma fresca

Coliflor eco rostida amb cúrcuma fresca
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

1 coliflor ecològica

4 grans d’all eco

2 cullerades d'oli d'oliva verge extra

1 cullerada i mitja de cúrcuma fresca ratllada

1 culleradeta de sal

1/2 culleradeta de pebre negre mòlt

1 culleradeta de comí

1 culleradeta de pebre vermell

 

Elaboració

1. Escalfar el forn a 200 ºC.

2. Tallar les flors de la coliflor i peleu i piqueu els alls.

3. En un bol gran, barrejar la coliflor i l'all amb l'oli d'oliva, el comí, el pebre vermell, la cúrcuma ratllada, la sal i el pebre negre (també hi podeu posar una mica de curri si us agrada)

4. Folrar la safata del forn amb paper de forn i posar-hi la coliflor en una sola capa. Rostir durant 25-35 minuts o fins que la coliflor estigui tendra i rossa, remenar una vegada. Servir immediatament sol o com a acompanyament a un plat principal.

Bon profit!

Una recepta de: twopeasandtheirpod.com

 

 

Malabars | Copyright © 2015 Doctor Veg