|
![]() Coliflor eco rostida amb cúrcuma fresca![]()
Ingredients 2 cullerades d'oli d'oliva verge extra 1 cullerada i mitja de cúrcuma fresca ratllada 1/2 culleradeta de pebre negre mòlt 1 culleradeta de comí 1 culleradeta de pebre vermell
Elaboració 1. Escalfar el forn a 200 ºC. 2. Tallar les flors de la coliflor i peleu i piqueu els alls. 3. En un bol gran, barrejar la coliflor i l'all amb l'oli d'oliva, el comí, el pebre vermell, la cúrcuma ratllada, la sal i el pebre negre (també hi podeu posar una mica de curri si us agrada) 4. Folrar la safata del forn amb paper de forn i posar-hi la coliflor en una sola capa. Rostir durant 25-35 minuts o fins que la coliflor estigui tendra i rossa, remenar una vegada. Servir immediatament sol o com a acompanyament a un plat principal. Bon profit! Una recepta de: twopeasandtheirpod.com
|