• Categories
  Les nostres receptes

Ramen de pollastre i xiitake ecològic

Ramen de pollastre i xiitake ecològic
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

(per a 2 persones)

1 pit de pollastre eco

OOVE

Pebre

1 gra d’all

1 mica de gingebre ratllat

1 cullerada sopera de salsa de soja

500 ml de caldo de pollastre eco

75 g de xiitake eco

80 g de fideus ramen (noodles)

Ceba tendre eco (opcional)

2 ous ecològics

 

Elaboració

1. Posem els ous a bullir en una olla amb aigua. Bullim durant 7-8 minuts perquè ens quedi una mica cru de dins i els posem en aigua freda uns minuts perquè es refredin i tallem la cocció.

2. Mentrestant, posem sal i pebre als pits de pollastre i els cuinem 6-7 minuts a la paella. Llavors la posem al forn durant 20 minuts. Quan estigui tallem a rodanxes no molt gruixudes. També podem tallar el pit a filets i coure'ls el temps just a la planxa. Tallar a trossets.

3. En una olla, hi posem un raig d'oli i l'all tallat a làmines i el gingebre ratllat. Cuinem uns minuts a foc lent.

4. Afegim la salsa de soja i barregem bé. Seguidament afegim el caldo de pollastre. Bullim 5 minuts. Afegim els bolets xiitake tallats i bullim 10 minuts més.

5. Coem els fideus segons les instruccions del paquet.

6. Muntem el nostre bol ramen: posem els fideus en un bol, afegim el caldo amb els bolets, la meitat del pollastre i un ou dur tallat per la meitat. Podem decorar amb una mica de ceba tendra tallada petita per sobre.

Bon profit!

 

 

Malabars | Copyright © 2015 Doctor Veg