• Categories
  Les nostres receptes

Boletes de pastís de pastanaga ecològica

Boletes de pastís de pastanaga ecològica
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

1/2 tassa de pastanagues eco ratllada
1/2 tassa de nous
1/3 tassa de flocs de civada eco
1 tassa de dàtils sense pinyol. Si estan durs remullar 30 minuts i escorre'ls.
1 cullerada de llavors de lli mòlta (opcional)
1 pessic de nou moscada
Canyella al gust

 

Elaboració

1. Posar les nous, la civada i les llavors de lli mòltes en un processador d'aliments. Barrejar fins que estigui ben barrejat.
2. Afegir les pastanagues ratllades i tornar a barrejar 10 segons.
3. Afegir els dàtils, la nou moscada i la canyella i tornar a mesclar, fins que quedi ben barrejat.
4. Amb les mans, formar boletes amb la massa. Refrigerar amb un recipient hermètic i consumir al gust.

Bon profit!

Una recepta: veggiechick.com

 

 

Malabars | Copyright © 2015 Doctor Veg