• Categories
  Les nostres receptes

Pancakes d’espinacs i plàtan eco

Pancakes d’espinacs i plàtan eco
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

1 tassa de flocs de civada eco
1 tassa d'espinacs baby eco
1 ou ecològic
1 plàtan ecològic madur
¼ de tassa de beguda vegetalllet eco
1 pessic de bicarbonat
1 polsim de canyella
mantega

 

Elaboració

1. Posar tots els ingredients en una batedora i barrejar fins a obtenir una massa homogènia

2. Posar una paella amb una mica de mantega a foc mitjà. Quan estigui calenta, afegir amb l'ajuda d'una cullera la barreja homogènia pels diferents pancakes.

3. Cuinar a foc mitjà-baix fins que estiguin cuits d'un costat i donar la volta. Coure per l'altre costat.

4. Col·locar els pancakes en un plat tapat fins que els tinguem tots cuits.

5. Servir amb l'acompanyament que més ens agradi: plàtan, nabius, maduixes, xocolata...

Bon profit!


Una recepta de: thenaturalnurturer.com

 

 

Malabars | Copyright © 2015 Doctor Veg