|
![]() Muffins ecològics de moniato i xocolata![]()
Ingredients (per a 4 muffins) 6 dàtils eco sense pinyol en remull 20 minuts 30 g d’ametlles eco 1 cullerada petita de cacau en pols 1 polsim de bicarbonat
Elaboració 1. Picar les ametlles i posar tots els ingredients menys els trossos de xocolata en un processador d’aliments o picadora. 2. Triturar fins a obtenir una massa homogènia. 3. Escalfar el forn a 200 ºC. I mentrestant, posar la mescla dins els motlles. 4. Coure durant 20 minuts a 200 ºC. Anar controlant. 5. Deixar refredar una mica i treure del motlle 6. Posar els trossos de xocolata al microones 1 minut a 800, si no està fosa, posar una mica més. 7. Posar la xocolata desfeta per sobre dels nostres muffins i a gaudir.
Bon profit!
|