|
![]() Arepas de pollastre i alvocat eco![]()
Ingredients (per a 10 arepas)
Elaboració 1. Posem l'aigua, la sal i la mantega en un bol. Ho barregem tot i de mica en mica anem afegint la farina sense deixar de barrejar. Un cop barrejat pastem bé fins que quedi una massa homogènia i ajustem d'aigua o farina si fa falta. Deixem reposar 5 minuts. 2. Mentrestant, preparem el farcit. En una olla hi posem el pit de pollastre amb la ceba a rodanxes, una mica de sal i pebre i ho cobrim amb aigua. Portem a ebullició, abaixem el foc i cuinem 10-15 minuts, fins que el pollastre estigui cuit. Retirem el pollastre i reservem. 3. Dividim la massa en 10 trossos, fem boletes i les aixafem entre les 2 mans fins que tinguin una forma aixafada com d'hamburguesa. 4. En una paella a foc mitjà hi posem una mica d'oli i posem a coure les arepas 5-7 minuts per costat. Els pots donar un cop pel 2n costat i si sona com buit és que estan fetes. 5. En un bol gran, aixafem amb una forquilla els alvocats, els grans d'all, el pebrot, la ceba, el coriandre i el suc de llima. Triturem el pollastre i l'afegim al bol. Afegim sal i pebre al gust i barregem bé. 6. Obrim les arepas pel mig, quan s'hagin refredat una mica, i les omplim amb el farcit.
Una recepta de: aimadeitforyou.com
|