|
![]() Nachos de moniato ecològic![]()
Ingredients 2 moniatos eco tallats a rodanxes fines
Elaboració 1. Escalfar el forn a 200 °C. Rentar, pelar i tallar a rodanxes fines els moniatos. Posar les rodanxes en un bol gran amb un bon raig d'oli d'oliva, un polsim de sal i de pebre. Barrejar amb cura. 2.Mentre tenim els moniatos al forn, rentar els fesols, tallar el pebrot, la ceba, el tomàquet, l'alvocat i picar la ceba tendra. Reservar. 3. Un cop els moniatos estiguin cruixents, col·locar-los en una safata i posar-hi els fesols, les verdures i el formatge per sobre. Posar al forn 5 minuts més. 4. Treure els nachos del forn i posar-hi la ceba tendra picada i l'alvocat tallat a daus. Servir amb una mica de iogurt grec per sobre. Bon profit! Una recepta de: hannahmageerd.com
|