|
![]() Fritters de carbassó ecològic amb salsa de iogurt![]()
Ingredients 2 carbassons eco Per a la salsa de iogurt: Per acompanyar:
Elaboració 1. Renta els carbassons, talla els extrems i ratlla'ls amb l'ajuda d'un rallador o triturador de cuina. 2. En un bol, posar els trossos de carbassó i posar-hi la sal. Deixar-ho reposar 15 minuts i posar-lo en un drap de cuina gran i netai estreny per tal de treure el màxim d'aigua. 3. Posa el carbassó sense aigua en un bol gran i afegir-hi els ous i la ceba picada. Afegir la farina de cigrons tamisada, el llevat, el coriandre, el comí, 1/2 culleradeta de sal i pebre al gust. Remenar bé fins que quedi tot barrejat. 4. En una paella posar-hi oli que cobreixi tot el fons. Amb la mà donar forma d'hamburguesa a la barreja i coure a la paella 2-3 minuts per costat fins que estiguin daurats. 5. Per la salsa de iogurt, en un morter picar els alls i la sal, barrejar amb el iogurt, les herbes i la llimona. Tastar i afegir més sal o llimona si cal. 6. Per muntar el plat, col·locar salsa de iogurt per tot el plat, posar el fritters de carbassó calents i posar-hi els tomàquets xerri tallats per la meitat, els cogombres i el formatge de cabra a trossets, amb un bon raig d'oli d'oliva, suc de llimona si volem i sal i pebre al gust. Afegir fulles de fonoll i menta per decorar. Una recepta de: bojongourmet.com
|