• Categories
  Les nostres receptes

Batut de plàtan i poma ecològic

Batut de plàtan i poma ecològic
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

1 plàtan ecològic

1 poma ecològica

1 iogurt natural eco sense sucre

2 cullerades de flocs de civada eco

1 pessic de canyella

 

Elaboració

1. Peleu el plàtan i la poma i talleu 2-3 rodanxes de plàtan i de poma i ho reserveu. La resta ho talleu a trossos.

2. Poseu els trossos en una batedora i afegiu el iogurt, les cullerades de civada i un polsim de canyella.

3. Bateu fins que quedi una massa homogènia.

4. Serviu en un bol i poseu les rodanxes de plàtan i poma a sobre per decorar. També hi podeu posar uns flocs de civada.

Bon profit!


Una recepta de: carolinescooking.com

 

 

Malabars | Copyright © 2015 Doctor Veg