|
![]() Pizza de figues amb formatge, ruca i espinacs eco![]()
Ingredients 1 ceba petita tallada a rodanxes 1/3 de formatge parmesà rallat ½ tassa de formatge de cabra esmicolat 1 massa integral de pizza Vinagre balsàmic
Elaboració 1. Escalfeu el forn a 200 ºC. Folreu la safata de forn amb paper per forn. 2. En una paella amb oli d’oliva coeu la ceba tallada a rodanxes fins que estigui suau i transparent. Uns 10-12 minuts a foc mig-baix. 3. Col·loqueu la massa sobre la safata de forn i punxeu-la amb una forquilla. Afegiu-hi a sobre la ceba cuita, el formatge parmesà, els espinacs baby, la ruca i les figues per sobre. Coure al forn durant 15 minuts o fins que la massa estigui cuita. 4. Treure del forn i posar de seguida el formatge de cabre esmicolat per sobre i el vinagre balsàmic. Bon profit!
Una recepta de: familystylefood.com
|