• Categories
  Les nostres receptes

Pizza de figues amb formatge, ruca i espinacs eco

Pizza de figues amb formatge, ruca i espinacs eco
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

10-12 figues ecològiques

1 ceba petita tallada a rodanxes

1/3 de formatge parmesà rallat

2 tasses d’espinac baby eco

2 tasses de ruca eco

½ tassa de formatge de cabra esmicolat

1 massa integral de pizza

Oli d’oliva verge extra

Vinagre balsàmic

 

Elaboració

1. Escalfeu el forn a 200 ºC. Folreu la safata de forn amb paper per forn.

2. En una paella amb oli d’oliva coeu la ceba tallada a rodanxes fins que estigui suau i transparent. Uns 10-12 minuts a foc mig-baix.

3. Col·loqueu la massa sobre la safata de forn i punxeu-la amb una forquilla. Afegiu-hi a sobre la ceba cuita, el formatge parmesà, els espinacs baby, la ruca i les figues per sobre. Coure al forn durant 15 minuts o fins que la massa estigui cuita.

4. Treure del forn i posar de seguida el formatge de cabre esmicolat per sobre i el vinagre balsàmic.

Bon profit!

 

Una recepta de: familystylefood.com

 

 

Malabars | Copyright © 2015 Doctor Veg