• Categories
  Les nostres receptes

Crema de colirave, fonoll i poma eco

Crema de colirave, fonoll i poma eco
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

100 g porro eco
colrave eco
fonoll eco
poma eco verda
Oli
 d'oliva verge extra
Sal i pebre mòlt

 

Elaboració

1. Talla tots els ingredients a trossos, el porro, la colinap, el fonoll i la poma.

2. En una olla amb un raig d'oli cuina el porro tallat a trossos durant 5 minuts o fins que estigui daurat.

3. Afegeix la colrave, el fonoll i la poma tallats a trossos. Remou i cuina un parell de minuts.

4. Afegeix aigua fins que les verdures quedin cobertes i afegeix sal i pebre al gust.

5. Bull a foc lent durant 25 minuts.

6. Tritura fins a obtenir una crema sense grumolls i homogènia. Serveix amb unes fulles de fonoll per sobre.

Bon profit!

Una recepta de: cookpad.com

 

 

Malabars | Copyright © 2015 Doctor Veg