• Categories
  Les nostres receptes

Pesto de fulles de fonoll i festucs

Pesto de fulles de fonoll i festucs
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

· 150 g de fonoll

· 1 culleradeta de festucs

· 20 g de formatge parmesà

· 1 dl d'aigua

· sal

 

Elaboració

Elaboració:

Per aquesta recepta cuinarem amb les fulles de fonoll.

1. Rentem bé el fonoll i el piquem el més fi possible. Dipositem la picada dins el vas de la batedora.

 

2. Pelem els festucs i els dipositem directament dins el vas.

 

3. Ratllem el formatge parmesà i unim amb la resta d'ingredients dins el vas. Ho salem tot però no massa, ja que el parmesà i els festucs ja són salats.

 

4. Afegim l'oli d'oliva. Ho triturem tot fins que estigui tot perfectament emulsionat. D'aquesta manera aconseguirem tenir una salsa llesta per a qualsevol ocasió.

 

Bon profit!

 

 

 

Malabars | Copyright © 2015 Doctor Veg