|
![]() Empanadilles de tomàquet, mozzarella i pesto![]()
Ingredients 1 paquet d'oblies per a fer crestes
Elaboració Deixa descongelar la massa de les crestes en el cas que estiguessin congelades. Obre el paquet i separa acuradament les oblies perquè no es trenquin i disposa-les sobre un drap humitejat o superfície dura. Unta el centre de cada oblia amb 1/2 cullerada per a postres de la salsa al pesto. A continuació, descartar el sèrum del formatge mozarella, asseca amb paper de cuina i talla el formatge en grillons de mig centímetre de gruix. Col·loca mitja rodanxa de tomàquet i un grilló de formatge en el centre de l'oblia just damunt del pesto. Humiteja les vores i estreny amb els dits per a tancar l'empanada formant una mitja lluna. Amb ajuda d'una forquilla estrenyem les vores per a acabar de segellar la cresta o els retorcem cap a dins. Pinta la superfície de les crestes amb ou batut i col·loca-les en una safata lleugerament greixada amb oli. Enforna fins que estiguin daurades, aproximadament entre 10 i 15 minuts depenent del forn. Bon profit! Una recepta de directoalpaladar.com
|