• Categories
  Les nostres receptes

Amanida d'arròs i llenties amb alvocat i tomàquet

Amanida d'arròs i llenties amb alvocat i tomàquet
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

1/2 tassa d'arròs en cruo
1 i 1/2 tassa de llenties cuites (1/4 tassa en cru aproximadament)
1 alvocat
1 i 1/2 tomàquet
3 ous cuits
oli d'oliva
suc d'una llimona i sal a gust

 

Elaboració

1. Agafa les llenties i cou-les.
Per a això usa l'olla expressa i bull-les 10 minuts allí per a després escórrer i deixar refredar.
L'arròs pot ser integral però pots usar el blanc perquè la llentia ja té fibra.

2. Organitza l'amanida disposant en una part del plat l'arròs, en una altra part llenties i en la meitat restant l'alvocat i el tomàquet, deixant l'ou per a decorar la part central de l'amanida i l'oli d'oliva al costat del suc de llimona i sal per a ruixar per sobre de tots els ingredients.

I llest per a prendre!

Pots veure aquesta i altres receptes delicioes al nostre blog

Una recepta de vitonica.com

 

 

Malabars | Copyright © 2015 Doctor Veg