• Categories
  Les nostres receptes

Gelat de pera eco

Gelat de pera eco
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

1 quilo de peres
panela
100 grams de nata muntada

 

Elaboració

1. Agafa les peres i pela-les.

2. Una vegada sense pell, treu les llavors, talla les peres a trossos petits i posa-les en la part més freda de la nevera durant dues hores aproximadament.


3. Treu les peres del frigorífic i posa-les dins de la batedora. Afegeix després dues culleres soperes de panela, i barreja-ho tot fins que la massa quedi com si fos sorra.


4. Afegeix la nata muntada i torna a barrejar-ho tot amb la batedora. Una vegada estiguin tots els ingredients units, treu la barreja de la batedora i posa-la en un bol, i d'aquí, al congelador.

5. Espera unes 3h...i a gaudir!

 

 

Malabars | Copyright © 2015 Doctor Veg