|
|
Broquetes gratinades al forn amb verdures, patates i formatge
Ingredients
2 Uts de Carbassons 2 Uts de Patates 2 Uts de Pastanagues 50 g de Formatge 50 g de Pa ratllat Tomaques cherry Alfàbrega Oli d'oliva verge extra Sal
Elaboració
-
Preescalfem el forn a 200 °C.
-
Tallem les verdures i les patates en trossos, prèviament rentades, i les enfilem en broquetes alternant una peça de cadascuna d'elles. Arrebossem les broquetes pel pa ratllat.
-
Col·loquem les broquetes en una safata per a enfornar, tirem un rajolí d'oli d'oliva verge extra i empolvorem el formatge Grana ratllat.
-
Enfornem durant 30-35 minuts, girant les broquetes de tant en tant perquè es cuinin uniformement.
-
Abans de servir, i sempre calents, decorem amb unes fulles d'alfàbrega i un polsim de formatge.
|