|
![]() Pasta amb carxofes eco, tomàquet i encenalls de pernil![]()
Ingredients 250 g de pasta
Elaboració 1· Retira el tronc i les fulles exteriors de les carxofes. Una vegada netes, posa-les a bullir amb el mínim d'aigua possible, un polsim de sal i unes gotes de suc de llimona per a evitar que s'ennegreixin.
4· En una paella gran sofregeix, amb l'oli d'oliva, l'all tallat a làmines i els encenalls de pernil. Quan comencin a estar cuits afegeix al sofregit la ceba, els tomàquets deshidratats i la carxofa. Una vegada daurats, afegeix el vi blanc i l'orenga i cou a foc lent fins que s'evapori l'alcohol. Salpimenta al gust.
-- Doctor Veg som una empresa social que oferim oportunitat laborals a persones amb disCapacitat intel·lectual i trastorn de la salut mental a través de la comercialització i repartiment de cistelles de fruita i verdura ecològica certificada. Disposem a més d'un Ecomercat en el qual hi pots trobar tot el necessari per a la teva compra bàsics, productes de proximitat 100% ecológics: pa, ous, llets vegetals, carn, pollastre, pasta, mel, melmelades, llegums, higiene per la llar, higiene personal, etc.
|