• Categories
  Les nostres receptes

Amanida de canonges i ou poché

Amanida de canonges i ou poché
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

250 gr Canonges

1 Pastanaga

100 gr Xampinyons

1 Ou

100 gr Formatge parmesà

1 Llimona

Oli

Sal

Anous

 

Elaboració

1. Sobre un llit de canonges o créixens, que són molt depuratius, posa-hi llàmines de pastanaga i xampinyons ruixats amb suc de llimona perquè no s'oxidin.

2. Afegeix formatge ratllat, l'ou poché  i anous trossejades.

P3. er a amanir, barreja suc de llimona amb vinagre de xerès, oli d'oliva, sal i pebre.


--


Coneixes Doctor Veg? Som un projecte de cistella ecològica i de proximitat amb vessant social d'inclusió laboral per a persones amb disCapacitat del Vallès Oriental.

Troba tot el ventall de cistelles ecològiques i tria la que millor s'adapti a tu.

 

 

 

Malabars | Copyright © 2015 Doctor Veg