• Categories
  Les nostres receptes

Cassoleta de formatge amb raïm ecològic

Cassoleta de formatge amb raïm ecològic
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

  • 50 g de sucre
  • ½ canonet de vainilla
  • 2 cullerades d’aigua
  • 300 g de mató
  • 1 got de moscatell
  • 50 g de coco ratllat
  • 200 g de raïm pelat

 

Elaboració

  1. En un cassó, poseu el sucre, el canonet de vainilla, obert pel mig, i l’aigua; escalfeu-ho a foc baix, remenant-ho, fins a dissoldre el sucre i obtenir un almívar.
  2. Retireu-ho del foc, traieu el canonet de vainilla i deixeu-ho refredar.
  3. Poseu el mató en un bol i afegiu-hi l’almívar, a poc a poc, mentre ho barregeu amb una espàtula.
  4. Escalfeu lleugerament el moscatell i suqueu-hi els melindros, fins que s’amarin. Aneu-los col·locant en una plata fonda.
  5. Cobriu-los amb la meitat de la crema de formatge, escampeu-hi per sobre una mica de coco ratllat i poseu-hi la meitat del raïm. Repetiu l’operació formant una altra capa.
  6. Acabeu-ho amb el raïm i el coco ratllat. Deixeu-ho refredar bé.

Una recepta de cuina.cat

 

 

Doctor Veg som una empresa social de repartiment de cistelles de producte ecològic i de proximitat.

Gràcies a l'activitat que desenvolupem es creen llocs de treball per  a persones amb disCapacitat i trastorn de la salut mental.

 

 

Malabars | Copyright © 2015 Doctor Veg