|
![]() Carpaccio de taronja amb torró![]()
Ingredients
Elaboració 1· Neteja exhaustivament una de les taronges i retira'n la capa externa de la pell de manera delicada. 2· Talla-la en tires fines i submergeix-la en 250 ml d'aigua bullint amb la meitat del sucre durant 5 minuts. Un cop fet, treu-les, escorre-les i guarda-les. 3· Pela totes les taronges fins a la polpa. Talla-les en rodanxes més o menys primes, segons la preferència, i disposa-les als plats de presentació. Espargeix les tires de pell sobre elles. 4· En una mescla, combina el vi dolç amb el suc de llimona (passat per un colador) i la resta del sucre. Rega aquesta barreja sobre les rodanxes de taronja. Deixa-les a la nevera durant 1 hora abans de servir-les. 5· Just abans de presentar-les, talla el torró en petits trossos i distribueix-los per sobre dels postres. 6· Finalment, renta i separa les fulles de romaní, pica-les finament i espolvoreja-les sobre els postres abans de servir-los.
Una llaminera recepta de cuina.cat -- Doctor Veg som una empresa social de cistella ecològica de fruita i verdura a domicili amb més de 15 anys oferint oportunitats laborals a persones amb disCapacitat i trastorn de la salut mental de comarca del Vallès Oriental.
|