|
![]() Canelons vegans amb beixamel![]()
Ingredients 12 plaques de canelons PEL FARCIT: 3 cebes mitjanes PER LA BEIXAMEL: 60 g de farina
Elaboració 1· Tritura la ceba i daura-la suaument en una cassola amb oli d'oliva. Incorpora els bolets tallats petits i la pastanaga ratllada. Continua removent fins que les verdures estiguin totalment cuites. 2· Trosseja la carn vegetal finament, afegeix-la al sofregit i cou-ho fins aconseguir una mescla uniforme. 3· Si prefereixes, inclou-hi salsa de soja o tamari i herbes fresques com farigola o romaní. Ajusta-ho amb sal i pebre i permet que es refredi. 4· Cull les làmines de canelons en una olla gran, amb aigua en abundància i sal. Segueix les instruccions de cocció i quan estiguin fetes, estén-les sobre un drap net per poder farcir-les amb la barreja sofregida.
Beixamel: 1· Afegeix l'oli a una cassola a foc suau i torra la farina durant uns instants. 2· Incorpora gradualment la llet a temperatura ambient, assegurant-te de remenar constantment per prevenir grumolls. 3· Deixa-ho coure durant uns 10 minuts fins que adquireixi la consistència que prefereixes. 4· Finalment, a l'últim moment, suma la sal, el pebre blanc i la nou moscada. -- Doctor Veg és una empresa social de cistella ecològica i de proximitat amb entrega a domicili. més de 15 anys oferint oportunitats laborals a persones amb disCapacitat i trastorn de la salut mental.
|