• Categories
  Les nostres receptes

Alls tendres amb arròs basmati

Alls tendres amb arròs basmati
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

300 g d’'alls tendres
160 g d'arròs basmati
40 g d’'ametlla tallada en bastonets
30 ml d'’oli d’'oliva (3 cullerades soperes)
15 g de mantega (una culleradeta de postres)
1 miqueta d’'alfàbrega
1 gra d’'all picat
Sal

 

Elaboració

Rentar l'’arròs perquè perdi una mica de midó i es cogui millor. Coure-ho en aigua bullint seguint les indicacions del paquet.
Un cop cuit, escorre-ho i afegir-li la mantega i l’'alfàbrega i remenar amb suavitat.
Daurar l'’all i les ametlles amb ’oli d’'oliva, afegir els alls tendres saltejant-los uns minuts. Acompanyar-lo amb l’'arròs.

 

 

Malabars | Copyright © 2015 Doctor Veg