|
![]() Lasanya de verdures![]()
Ingredients ½ porro2 cebes petites 2 pastanagues ½ pebrot vermell 1 trocet de col 1 tassa de tomàquet ratllat o triturat ¼ de tofu alfàbrega Sal Oli Per la betxamel: Llet vegetal Farina Sal dherbes Nou moscada Per muntar-la: Plaques de lasanya (cuinades o de preparació ràpida)
Elaboració En una cassola o paella posem totes les verdures (menys la col i el tomàquet ratllat) tallades a bocins petits. Hi afegim unes gotes doli, una culleradeta de sal i una tasseta daigua.Ho coem a foc baix, remenant de tant en tant, i quan estiguin fetes hi afegim el trocet de col tallat en juliana fina. Deixem que es faci la col i li afegim el tofu ratllat molt fi, el tomàquet triturat i lalfàbrega. En una altra paella preparem la betxamel amb la llet vegetal, la farina, la sal i el pessic de nou moscada. Muntem la lassanya posant al fons de la placa unes gotes doli que les escamparem amb un paper de cuina i damunt les plaques. Anem fent làmines de la següent manera: placa verdures placa betxamel placa verdures placa betxamel, etc. Finalment hi posem betxamel i hi espolvoregem pa ratllat o formatge vegetal. Ho enfornem durant 30 minuts i llest.
|