|
![]() Mousse de xocolata amb coulis de raïm![]()
Ingredients 170 g de xocolata per fondre2 clares dou 300 ml de nata per muntar 300 g de raïm 100 g de sucre 50 g de mantega
Elaboració Foneu la xocolata al bany maria, retireu-la i espereu fins que sigui tèbia.Munteu la nata i incorporeu-hi a poc a poc les clares muntades. Peleu el raïm i traieu-ne les llavors. Tot seguit, agafeu la meitat del raïm i salteu-lo amb una mica de mantega i sucre. A continuació, poseu laltra meitat del raïm en un pot al foc i afegiu-hi la mateixa proporció daigua que de raïm. Afegiu-hi el sucre i deixeu-ho coure uns 20 minuts. Seguidament, passeu-ho pel colador i deixeu-ho reposar a la nevera. Poseu uns grans de raïm saltat a la base de la copa. Tot seguit, poseu-hi la mousse de xocolata i cobriu-la amb el coulis. Podeu decorar la copa amb una fulla de menta.
|