• Categories
  Les nostres receptes

Croquetes de bledes amb pernil ibèric i lluç de palangre

Croquetes de bledes amb pernil ibèric i lluç de palangre
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

500gr. Bledes
100gr. Pernil ibèric
300gr. Lluç de palangre (rodanxes netes i congelades)
100ml. Oli oliva
1 Ceba
1 Porro
2 Alls
300gr Farina
½ litre llet
Ou
Pa ratllat
Sal
Pebre

 

Elaboració

Tallem a bronuoise la ceba, l’'all i el porro i ho posem a la paella.
Un cop daurat hi afegim el pernil ibèric i el lluç, també tallat a bocinets.
Quan està tot ben sofregit, hi afegim farina i removem fins obtenir una masa fina.
Incorporem llet, sal i pebre, i removem ininterrompudament a foc mig fins que la massa tingui una textura sedosa i no s’enganxi a la paella.
Deixem refredar la massa a la nevera. Passada una bona estona preparem les boles, les passem per ou i pa ratllat.
Les courem a la paella amb 2 dits d’oli o bé a la fregidora a 180º de temperatura.

 

 

Malabars | Copyright © 2015 Doctor Veg